lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tirppatiimi

Saku kävi eilen ensimmäistä kertaa ulkona valjaissa. Aiemmat ulkoiluyritykset olivat päättyneet hirveään hepulointiin, kun kaikki oli niin kauhean pelottavaa. Nyt kuitenkin Narun näyttäessä mallia edeltä, Saku uskaltautui ulkomaailmaan ja näytti pitävän hommasta kovasti. Ei se ollutkaan niin pelottavaa, vai mitä?

Sakulla ei vielä ole omia valjaita, ja nyt ulkoiltiin Narun valjaissa, joita piti kiristää melkoisesti. Naru taas joutui käyttämään turvavyövaljaita, jotka ovat vähän turhan kömpelöt ulkoilutarkoitukseen. Sakulle siis valjaat hankintaan mahdollisimman pian.

Ja mitähän siinä niin tarkkaan tiiraillaan?

No tämä tirppahan siellä oli. Harvinaisen rohkea yksilö ei paljon välittänyt kissojen intensiivisistä tuijotuksista. Naru hyppäsi peräänkin, mutta homma tyssäsi jo alaoksalle, ja lintu poistui paikalta seuraavaan puuhun.

Naru uskaltautui haistelemaan koristealtaan vettä, joka näytti lähinnä olevan jonkinlaisessa käymistilassa. Yh... sai jäädä maistamatta.Valjaat jäivät vähän löysälle, kun turvavyöpehmuste otettiin pois.

Sakusta oli kiva kieriskellä auringon lämmittämissä multakasoissa. Tämä mukava levähdyspaikka löytyi kukkapenkistä.

Terassillakin riitti jännitystä ja töitä kärpäsvartiostolle. Naru on esitellyt vaikuttavia loikkia hyönteisten perässä niin että terassilasit ovat helisseet.

Saku on myös menossa mukana tarkkaavaisena, vaikka päävahdin titteli kuuluukin Narulle.
Nyt me saatiin se nalkkiin!
Sellaista siis eilen. Huomenna kissat palaavat taas kotiin viikoksi venyneeltä vierailulta. Kärpäset saavat siis vaihtua lentäviin leluhiiriin.  

Hurrmurr murr. Kuvat on otettu mun uudella kameralla, ensimmäinen ikioma kamerani! Ulkoilukuvat on kuitenkin ottanut isäni, kiitos :)

2 kommenttia: