maanantai 11. kesäkuuta 2012

Muutto muuttaa maailmaa

Kai se pitää täälläkin nyt kertoa, hurja uutinen. Lähdemme Krakovaan! Kissoilla kuten mullakin on kuun lopussa edessä muutto ihan uusille kulmille. Siis ihan kohta! Silti ei vieläkään oikein tunnu todelliselta, että pian taas lähden maailmalle. Onnistuin asumaan Suomessa vain noin 5 kuukautta, mikä on kyllä surkein tulos ikinä. Naru asui Suomessa myös viisi ja Saku vain kaksi kuukautta. Kiinasta palatessani vannoin, että nyt asun ainakin pari vuotta Suomessa. No joo.

On kuitenkin jännittävää suunnata kohti uusia kokemuksia ja työtä mukavalta vaikuttavassa porukassa. Kissojen kanssa on paljon järjesteltävää, ja moni juttu on vielä auki, mm. tulevatko kissat heti kanssani vai hieman myöhemmin esim. vanhempieni avustuksella. Onneksi sentään zooplus.pl palvelee Puolassa, joten tutut tuotteet on saatavilla jostain (ja paljon halvemmalla kuin Suomessa!). Narulle pitää hankkia eu-passi ja mahdollisesti uusi siru. Sakulla sentään taitaa olla kaikki paperit kunnossa, kunnon eu-kansalainen siis.  Mitähän vielä... Toivottavasti myös löydän kivan (tai siedettävän) kämpän, jossa kissat viiihtyisivät ja pääsisivät ulkoilemaankin.

Tällä viikolla olen etsimässä asukasta tähän kämppääni. Sitäkään en vielä usko, että tämä on sitten jonkun toisen koti. Vaikka tämä ei ole kissojen kannalta ehkä kaikkein ihanteellisin, pieni ja pihaton, tulee silti vähän ikävä. Onhan se kaunis ja niin keskellä Helsinkiä kuin vaan voi olla. 

Fiilistely kotiesittelykierros siis paikallaan!

Kasvit olivat kadonneet Kiinan reissun aikana. Kauhean tyhjää tuolla ikkunalaudalla. Ja yleensä pidän noita kukkatyynyjä kuvioton puoli ylöspäin. Ovat sisäiselle minimalistilleni liian... kukertavat.
Naru tuli kuvaan...

 Narun väreihin sopiva keittiö ja aina ahdas eteinen.

Makuuhuone jota en koskaan saanut valmiiksi :')

 Pienessä tilassa. Hilpeän vihreä vessa on kyllä aika erityinen.

Ehkä näemme täällä vielä kuvia uudestakin kodista? Toivottavasti sinne asti päästään?! Mitähän tästä tulee? Ah epävarmuus! Luotan kuitenkin siihen että yleensä kaikki selviää jotenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti