sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sadepäivän sekopäätTänään on satanut koko päivän ja oikein kunnolla kanssa. Sade on kyllä kaunista, mutta harmi kissojen kannalta kun täällä maalla taas ollaan eikä ulos pääsekään. Minunki pää taisi mennä vähän sekasin kissojen kanssa sisällä istumisesta ja niin siinä vaan kävi, että ryhdyin hippasille Narun ja Sakun kanssa. Harrastaakohan monikin kissanomistaja päätöntä säntäilyä ympäri asuntoa kissojensa kanssa? Vai vaan hullut kissanaiset? Vähän kuntoilua sain ainakin.

Saku jossa on enemmän koiraa kuin kissaa, oli leikistä erityisen innoissaan ja ryntäili häntä pystyssä mun perässä. Naru näytti aluksi hieman huolestuneelta mun mielenterveyden puolesta, mutta innostui kun pääsi näyttämään kyntensä bravuurileikissään, peilissä. Säännöt menevät niin, että hullu kissanainen menee piiloon kulman taakse (tai mihin tahansa piiloon), ja Naru liikkuu kohti, kun peili ei huomaa. Ekstrahaastetta leikkiin saa lisäämällä Saku-muuttujan, jolla ei ole mitään käsitystä mitä tapahtuu.

Pakko oli poimia kamera käteen, jos saisin sen videolle, mutta kameran edessä Naru ei ihan loppuhyökkäykseen asti kehdannut jatkaa. Tältä Narun peili-leikki kuitenki suunnilleen näyttää:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti