perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kiipeilyreissu

Joskus suunnittelin, että mitä jos rakentaisi tikapuusysteemin, jota pitkin kissat pääsisivät kapuamaan keittiön kaappien päälle. Sieltä parin metrin korkeudesta olisi varmasti kiva katsella alhaalla ahertavaa ihmistä. Eilen kävi kuitenkin niin, että Naru äkkäsi tämän mahdollisuuden ihan ilman mitään systeemejä.


Ja puf vaan, Naru oli jääkaapin päällä. Sakuun iskee tällöin jääkaappikateus, ja apina tahtoo myöskin ylös! Yritys kuitenkin päättyi nolosti: hetken etutassuilla roikuttuaan kaapinreunasta, Saku tipahti lattialle...

"Ihan... just... melkein... ei."

Tässä vaiheessa mun kävi sääliksi Sakua ja avitin hieman pientä. Tästä huolimatta Saku vaikutti varsin ylpeltä päästessään ylös Narun seuraan:
Kaapin kuninkaalliset: Kuningaskapuaja Naru sekä Prinssinakki Saku.
Naru pisti vielä paremmaksi ja jatkoi matkaa keittiökaappien päälle. Ah, varmasti ihanan pölyistä tuolla. Ja kuten arvata saattaa, ei mennyt kauaa kun Sakukin halusi ylemmäksi.

Naru näyttää kieltä maan matosille!
Saku seuraa!
Tuijottivat seinää...?
Siellä ne sitten killittivät tyytyväisinä kaapin päällä. Kummankaan alastulo ei ollut kovin hallittu. Saku valitsi saman reitin mitä oli ylöskin tultu, mutta laskeutuminen jääkaapille joko epäonnistui tai unohtui välistä ja alas oli piiitkä matka tömähtää. Naru oli jälleen seikkailuhenkisempi ja valitsi liesituulettimen, mikä oli todella huono valinta, sillä liukas ja jyrkkä pinta eivät antaneet paljon laskeutumisalaa. Narun alastulo olikin sellainen, että piti vähän katsoa sattuiko mihinkään. Kissat taitavat kuitenkin olla varsin hyviä putoajia. Tästä viisastuneena siirsin kuitenkin keittiön pöytää vähän lähemmäksi, jotta sitä voi käyttää välilaskeutumistasona.

Lopun iltaa otettiinkin sitten rennommin. Tai no mitä nyt parit painimatsit ja rallit vedettiin.
Sakun hellässä huomassa...
Hurrmurr murrur. Saku kuorsaa. Tai tuhisee. Kummin vaan.

2 kommenttia:

  1. Täältäpä löytyykin komeita nuoria miehiä! Sakulla ja Helmillä on näköjään ollut aivan saman väriset silmät. Sittemmin Helmin silmien väri on muuttunut vaalean vihreäksi. Saas nähdä miten Sakun käy!

    VastaaPoista
  2. Onpas mielenkiintoinen värin muutos! Helmillä on kyllä tosi kauniin väriset silmät nyt. Jännä tosiaan nähdä, jos Sakunkin silmien väri muuttuu tästä vielä :)

    VastaaPoista