keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Rappuvaljastelua


Sakua on kiinnostanut viime aikoina kovasti mitä ulko-oven takana on. Täällä kaupungissa ei oikein tuonne kadulle autojen sekaan viitsi kissojen kanssa lähteä. Lähdimme siis rappukäytäväseikkailulle!


Täytyy sanoa että oli ihan mahdottoman jännittävää. No ainakin Saku näytti erittäin tärkeältä tarkastaessaan naapureiden hajuja portaissa. Oikeastaan koko juttu alkoi siitä kun kävin ostamassa Mustista ja Mirristä Narulle uudet valjaat ja niitä piti kokeilla päälle. Saku, joka ehkä kasvaa vielä tästä, saa käyttää Narun vanhoja valjaita. Niinhän se menee että nuorimmainen perii vanhemman tavarat, ja näin Narun miehekkään vaaleanpunaiset henkselit ovat nyt virallisesti Sakun omaisuutta.

Naru sai siis uudet punaiset Vänttiset, joista oli tarkoitus räpsäistä kuva rappukäytävässä. Naru oli toista mieltä, sillä yllättäen rappu olikin liian pelottava paikka. Naru pyörähti kerran oven ulkopuolella ja palasi kiirusti sisään. Asiaa ei tietty auttanut, että Saku itki oven takana, kun ei päässyt mukaan toiselle kierrokselle. 

"Okei riittää, mennään takas. Heti."

Oli miten oli, tuossa nuo uudet valjaat ovat. Niin moni oli noita Vänttisen valjaita kehunut, että piti tähänkin kissatalouteen sellaiset saada. Ja varsin tyytyväinen olen, kun ovat niin helpot pukea ja pysyvät päällä.

"Tosi kiinnostavaa, kerro toki lisää."

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla! :) löysin tämän petsien kautta ja taidanpa liittyä lukijalistoille ;) sun kissat on tosi söpöjä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Nataliina, ja tervetuloa :D
    Mä odottelen peukut pystyssä Natalian pentuja! Sulla on kyllä kanssa hurjan suloiset leidikissat ;)

    VastaaPoista