sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ulkoilua ja kukkaistutuksia

Eilen oli edessä uusi ulkoiluyritys. Hetken Naru tutkiskeli ruukkuja ja muita tavaroita, mutta sitten olisi jo ollut kiire takaisin sisälle turvaan. Aion kuitenkin sitkeästi käydä pihalla lyhyitä aikoja, joten eiköhän se ulkoilurohkeus sieltä pian palaa. Märkä maa tietysti nyt vähän rajoittaa näitä kokeiluja, mutta kevätsäille on jo kovat odotukset.

Niin jännää. Vähän vaan pelottaa...
Nyt voisi jo mennä sisälle, eikö?
Rappusissa on mukavampi juosta ja tömistellä
Tänään sää on ollut... no, mielenkiintoinen. Aamu valkeni yllättäen lumisena, kun puut olivat saaneet yön aikana uuden lumihunnun. Kesäaika hyvinkin. Mutta sitten paistoikin jo aurinko. Lasitetulla terassilla lämpötilaa oli 20 astetta ja melkein meinasi kuuma tulla, kun aurinko suostui paistamaan pilvien lomasta.

Toivottavasti joskus alkavan kevään ja lähestyvän pääsiäisen kunniaksi, istutin narsisseja terassin ruukkuihin. Narun avustuksella tietenkin.

Nyt on tarkastettu multa, lapio, kastelukannu ja kukat. Kelpaavat tarkastajalle.
Narun puutarhavinkki: pistä pää ruukkuun. Ihan vaan huviksesi.
Rankan tarkastustyön jälkeen sopii kellahtaa aurinkoon lepäämään
Narusta on myös kehkeytymässä ihan varteenotettava saunoja. Kun ihmisolennot menevät saunaan, se tulee saunan lattialle loikolemaan. Ja kun on aika mennä terassille vilvoittelemaan, seuraa Naru mukana. Vilvoittelutuokion jälkeen, nuori kissaherra uskaltautui jopa toiselle lauteelle hetkeksi, mutta kun pahin vilu oli karkoitettu, piti taas palata vilpoisemmalle lattialle.

Temppurintamalla ollaan kokeiltu jalkojen välistä pujottelua. Askel eteen ja jalkojen välistä. Naru seuraa sormea hienosti, mutta tän hitaan kouluttajan käsimerkit jne. on vielä hakusessa. Eli toistaiseksi mennään niin, että mä oon melkein kaksin kerroin ja taputtelen maata minne Narun pitäisi siirtyä. Hah. Hiljakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti