sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Le News

 Suuren suosion saavuttanut pahvimökki puretaan

Hyllyyn pahviseinällä rakennettu mökki on joutunut purku-uhan alle, sillä sen julkisivu on rapistunut ajan mittaan huomattavasti. "Ei se alunperinkään kovin siisti ollut," kommentoi pääsuunnittelija.

Pääsuunnittelijan mukaan uusi pahvimökki on kuitenkin jo suunnitteilla ja se valmistunee lähipäivinä, mikäli materiaalihankinnat sujuvat suunnitelmien mukaisesti. 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahne kissa omi toverinsa huiskan ja varasti ruokaa


Viime viikolla ollaan Krakovassa nähty poikkeuksellisen ahnetta toimintaa. Sakari Tirriäinen, 1v 4kk, omi veljensäkin huiskan kesken huiskaleikin. "Olin varannut kaksi huiskaa että vähän hitaampi velipoika saisi leikkiä toisella, mutta Saku oli niin nopea että pyydysti molemmat," kommentoi harmistunut leikinvetäjä. Emme tavoittaneet haastateltavaksi huiskavarkauden uhria Xiao Naru Maota, 1,5v.

Tirriäinen on myös kuluneen viikon aikana syyllistynyt lukuisiin ruokavarkauksiin ja niiden yrityksiin. "Pihistelyt ovat kohtuu yleisiä, mutta  harvemmin tällaista röyhkeyttä näkee tämän kissan osalta," tuumi ruokavaraston hallinnointitäti. 

Valvontakameran ottamia kuvia varkauden yrityksistä, yhtään varsinaista varkautta ei kuitenkaan kameralle tallentunut.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ylenpalttista söpöstelyä Krakovassa

Yleisesti jöröydestään tunnettu Naru on osoittanut viime viikonloppuna poikkeuksellista hellyyttä. Kissanomistajan mukaan Naru on kehrännyt ja jakanut pusuja anteliaasti. Lisäksi onnellinen kissanomistaja kertoo katsoneensa pitkän tovin elokuvaa kehräävä Naru kainalossaan. "Naru oli tyytyväinen, kun oli kotona, viikolla joudun olemaan paljon poissa."

Kuvan tassut kuuluvat yleisesti söpöstelystä tunnetulle Sakulle.
Päivitys: Ylenpalttista murjotusta Krakovassa 
Yleisesti herkkyydestään tunnettu Naru on murjottanut työviikon, sillä kissanomistaja on ollut ylitöissä ja   Narun mielestään aivan turhilla illallisilla. "Miuuu," Naru kommentoi kohdalleen osunutta vääryyttä ja kääntää karvaisen peppunsa kameralle. Kissanomistaja on virallisesti pyytänyt anteeksi poissaoloaan. Murjotuksen kuitenkin epäillään jatkuvan ensi viikolla, sillä kissanomistaja matkustaa viikonlopuksi Suomeen ja tehtävään on palkattu sijainen. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Le historiallinen sää
Krakovan sää on ollut viime viikolla poikkeuksellisen vaihteleva. Sään odotetaan kuitenkin jatkuvan syksyisen viileänä, joten tirppatarkkailuparvekekausi alkaa olla lopuillaan ja tarkkailutiimi on siirtynyt sisätiloihin suorittamaan tärkeitä valvontatehtäviään.

5 kommenttia:

 1. Kylläpä siellä Krakovan syksyssä tapahtuu. Ja rikosaaltoakin on ilmassa !

  VastaaPoista
 2. Hurjasti uutisia! Ja upeita kuvia jälleen. Vaikka se saattaa kestää ennen kuin poissaolo annetaan anteeksi, tapahtuu se ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Helmillä se kestää noin 30 min.

  VastaaPoista
 3. Tämänkaltaisia uutisia lukee mielellään! Toivottavasti saamme sitten raportin uudesta mökistä kun se on asumiskunnossa.

  VastaaPoista
 4. Tällaisia uutisia minä haluan lukea :)

  VastaaPoista