lauantai 8. syyskuuta 2012

Lauantaiaamun lastenohjelmat

Meillä ei ole telkkaria. Eikä siitä mitään iloa olisikaan, sillä puolan kieli ei oikein taivu. Puolan televisiossa englanninkielisetkin elokuvat on dubattu niin, että yksi lukija lukee kaikki vuorosanat. Yleensä se on joku apaattisen kuuloinen mies, joten voitte varmaan kuvitella miten koomisilta elokuvat kuulostavat!

Ilman televisiotakin pärjää. Onhan meillä esimerkiksi jännittävä pesuohjelma:"Ne pyörivät ja pyörivät vaan!"

9 kommenttia:

 1. Sivusta täytettävä pesukone on kyllä monen kissan mieleen ja ihan pienet vauvatkin tykkäävät joskus seurata ohjelmaa! :D

  VastaaPoista
 2. Luulen että pesukone onkin enemmän kissan mieleen kuin telkkari :D

  Mikä pesuohjelmista on paras? :P

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi minkä viihdekeskuksen meidän kissat ovat menettäneet. Päältä täytettävään pyykkikoneeseen suhtauduttiin aluksi äärimmäisen epäluuloisesti, mutta nyt se on vain tylsä hyppyeste.

  VastaaPoista
 4. Meillä Magnus pitää pesuohjelmista :D

  Kissat siis rakastivat sitä, kun vanha päältä täytettävä kone hajosi! Niin sitten nyt on kotonakin sivusta täytettävä, niin on lapsillakin ohjelmaa!

  Asutko muuten lähellä vanhaa kaupunkia, jos saa udella? Krakovan vanha kaupunki on niin kaunis ja mukava, että jos Puolassa pitäisi jossain asua, niin varmaankin siellä vanhassa kaupungissa tai sen liepeillä :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin Onni-poika rakastaa pesukoneen katselua! Tuossa oli vain puolisen vuotta tuo meidän pesukone rikki, niin aijai kun heti kun ensimmäisen kerran sitten saatiin tuon pitkän tauon jälkeen oma pesukone taas käyttöön, nukkui Onni koko pesuohjelman ajan kiinni pesukoneessa - taisi olla ikävä Onnilla "telkkaria"!

  Meillä Onnin ehdoton lemppari on linkous, tuossa meidän koneessa kun on vielä tehokas sellainen. Tuo kun kuulee että alkaa kone hyrräämään linkousta, niin kipittää vikkelästi tarkkailemaan.

  Jostain syystä veden poistoletkukin löytyy välillä kylpyhuoneen lattialta (poistovesi kun ohjataan letkulla lavuaariin nykyisessä kämpässä, eikä tuo letku itsestään kyllä pois siitä hypi), kukakohan lienee syypää... ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanan tarkkaavaista. Vielä kun pää pyörisi mukana. :)
  Onneksi kissat eivät osaa kinuta elektroniikkaa, kun meiltä puuttuu telkkarin lisäksi edestä täytettävä.

  VastaaPoista
 7. Siellä on paljon kiinnostavammat pesuohjelmat kuin täällä!

  VastaaPoista
 8. Heidi, taidan olla itsekin vauvan tasolla, kun pesukoneohjelmat on joskus mukavan rauhoittavaa katsottavaa :P

  Tasha, pesukone ja youtuben tirppa-videot on kyl ihan jees. Kaikki pesuohjelmat menee, mut linkous on noin pienelle vielä liian jännä.

  L-L, päältä täytettävä... meh ihan tylsää!

  Elina, asuin aikasemmin keskustassa, mutta nyt noin 15 min pyörämatkan päässä vanhasta kaupungista. Eli en kovin kaukana kuitenkaan. Vanha kaupunki on kyllä ihana ja tunnelmallinen, mutta viikonloppuisin aika meluisa paikka asua.

  Mindy, teillä ollaankin ihan kuin vanhoina hyvinä aikoina ennen elektroniikkaa, ennen kuin oli ipad sovelluksia kissoille :D

  Mamma N, kuis nyt näin? Taisi sitten olla täällä lauantaina joku erityisohjelma, kun noin kovasti kiinnosti :P

  VastaaPoista
 9. Keltsulle vielä: Voi miten toinen tykkääkin pesukoneesta! Onni taitaa olla vähän rohkeampi kuin Saku. Epäilen nimittäin että linkous on turhan hurja ohjelma Sakulle.

  VastaaPoista