perjantai 3. elokuuta 2012

Tihutyöläiset

Tein eilen illalla töihin vietäväksi sitruunatorttua. Oli tarkoitus antaa sen jäähtyä pöydällä hetki ja sitten laittaa kaappiin. Mutta oli myöhä jo ja arvatkaa unohdinko sen siihen pöydälle liinan alle? Ja arvatkaa mikä oli lopputulos kun yhdeltä yöllä heräsin ja äkkiä muistin mitä unohdin?

Kumma kuoppa kakussa... 
Naru taisi olla tyytymätön dieettiin ja otti ohjat omiin tuhoisiin hampaisiinsa. Olisikohan epäterveellisellä iltapalalla ollut asian kanssa jotain tekemistä, sillä kissat tuntuivat ravaavan yöllä enemmän kuin tavallisesti. Voi sitä tömistelyn määrä, hyvästi hyvät yöunet.

Ja koska nämä tuhotyöt eivät selvästikään riittäneet, Saku päätti kokeilla puutarhurin taitojaan talon ainoaan huonekasviin. Aamulla herätessäni oli mullat levitetty pitkin pöytää, eikä voinut taas kuin nauraa.   Kyllä mä tiedän kuka on syyllinen mihinkin tihutyöhön.

Naru istui purkkikaapissa ilmeisesti ruoan toivossa
Saku on järkyttynyt häneen kohdistuvista syytteistä... ja huono näyttelijä

3 kommenttia:

  1. Kissojen ja ruuan kanssa saisi joko omistaa norsun muistin tai sitten laittaa ruoka vaikka kuumana jääkaappiin (kuten itse usein teen). Sen ainoan kerran kun jätin (ja unohdin) ruuan jäähtymään pöydälle, oli meilläkin varas käynyt natustamassa maistiaisia.... :D

    VastaaPoista
  2. Siellä ollaan kotiuduttu :) !

    VastaaPoista
  3. Kissattomat viikot ovat kai verottaneet keskittymiskykyäni. Kyllä nyt taas muistui mieleen, miksi kaikki ruoka menee kaappiin eikä pöydälle :D

    VastaaPoista