sunnuntai 12. elokuuta 2012

Narun projekti -päivitysNarun laihdutusprojekti on tähän asti sujunut hyvin, erittäin hyvin. Tavoitteena on laskea painoa maltillisesti. Nyt Narulla on painoa 4,45kg (lähtötilanne oli siis 4,6kg), eli grammoja on pudonnut sopivasti noin 1% kokonaispainosta viikossa. Tosin nyt kuluneella viikolla on pudonnut hieman enemmän, joten täytyy olla tarkkana. Pienemmät ruoka-annokset eivät näytä Narua haittaavan sen kummemmin. Olen määrän lisäksi kiinnittänyt enemmän huomiota, että ruoka on vähemmän kaloreita sisältävää kuten kanaa ja seitiä, kuin esimerkiksi energiapitoista tonnikalaa ja possua.

Hippaleikki käytävässä on hyvää liikuntaa, naapureita ei ole vielä tullut vastaan 
Eläilääkäri oli suositellut Narulle dieettiruokaa, mikä sai mulla heti karvat pystyyn. Pari purkkia äitini oli sitä ostanut kokeiltavaksi, mutta mm. selluloosa sisällysluettolossa ei vaikuttanut kovinkaan lupaavalta. No Naru oksensikin moisen moskan ulos eikä sitä sen koommin ole annettu. Mieluummin annan ruokia joiden sisällysluettelo on helposti tulkittavissa ja tiedän mitä syötän. Näin annoksen kalorimäärätkin on helpompi laskea ruokavaliota suunniteltaessa.Olen etsiskellyt paikallisia barf-ruokakauppoja ja muutama mahdollinen vaihtoehto on jo netistä bongattu. En vain ole ehtinyt käymään paikanpäällä valikoimaa tarkistamassa. Ruokakaupasta ostin kivipiiroja, jotka ovat kissoille maistuneet oi niin makoisasti, joten olisi kiva taas saada taas säännöllisesti raakaruokintaa ruokavalioon. Viikolla kyllä hieman herkuteltiin jauhelihalla. Naru ainakin oli niin innoissaan, että meinasi syödä kaiken yhdellä isolla ahmaisulla ja murisi kun yritin vauhtia hieman hidastaa.


Perjantaina tuli myös zooplussalta paketti, jossa oli hieman ruokatäydennyksiä ja leluja, tarkemmin sanottuna kolme sulkahuiskaa ja laserlelu. Uudet tavarat otettiin vastaan innostuneesti. Saku nyt leikkii aina ja millä vaan, mutta oli ilo nähdä myös Narun innostuvan juoksentelemaan punaisen pisteen perässä. Ja voi miten ylpeä Naru oli huiskasaaliistaan. Tässäkin kohtaa piti vähän murista, ettei kukaan kurja tule Narun saalista vohkimaan.

Saku oli huiska ykkösen kimpussa jo ennen kuin sain otettua sen paketista
Lisäksi paketissa oli kiva aktivointilelu, josta raksut löytyivät nopeasti. Saku vielä innostui leikkimään kansipalloilla, joten lelusta oli tuplasti iloa. Nyt vaan puolet palloista on kadoksissa jossain sohvan alla, mutta sellaista nyt sattuu...


Vielä viimoisena: Blogimme on saanut tunnustuksen Myrskyltä. Kiitämme kaikki kolme kunniasta ja palaamme asiaan hieman myöhemmin ;)

5 kommenttia:

 1. Löysimme bloginne ihan äskettäin. Kerrassaan upeita kuvia kauniista kissoista. Ja upea parveke aiheuttaa meillä pientä kateutta, mekin tahdottais valmiiksi verkotettu parveke <3.

  Onnittelut erinomaisesti edistyneelle dieetille.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä mallilla tuo "kesäkilojen" karistus! Se on hyvä jos pienemmät annokset eivät harmita. Ihanat hippakuvat käytävästä♥

  VastaaPoista
 3. Näistäkin kuvista tulee mieleen sanonta "pojat ovat poikia"!

  VastaaPoista
 4. Suloinen kissakaksikko! Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. L-L, tervetuloa... tälleen myöhässä ;) Oon ihan liian onnellinen tästä parvekkeesta, varsinkin kun ilma on hyvä.

  Myrsky, Naru ei näytä enää pallokalalta!

  Naukulan Mamma, juuri näin :D

  Soffalei, tervetuloa! Tosi kiva saada näin monta uutta lukijaa. Jee.

  VastaaPoista