sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Rikos!


Elämä tai internetyhteys ei ole hymyillyt meille viime aikoina. Mutta kissoille kuuluu hyvää, oikein hyvää. Tai mitä nyt ovat lähteneet rikolliselle polulle. Ja oikeastaan kyseessä on lähes rikosaalto. 

Kyllä! Ruokakaappiin on murtauduttu nyt jo kahdesti ja ryöstönkohteeksi on joutunut kanakalat, siis ne kuivatut pienet kanaan puetut kalat. Ensimmäinen keikka oli helppo, sillä pussi oli jo auki, täytyi vain avata kaappi. Mutta miten ja kuka? Siitä ei ole varmuutta. Tasan viikon päästä toistuneen murron yhteydessä avattiin jo suljettu paketti. 

Niin, siitä menit läpi mokoma
Syystäkin jäivät ilman iltaruokaa, tuo pussi ei nimittäin mikään pieni välipala ollut. Voin vaan kuvitella kuinka rosmot ovat repineet innolla pussia auki ja röhkien nauttineet saaliistaan :D Hyvä että pienet masut kestivät moisen mässäilyn.


Enää ei ole kanakaloja ryöstettäväksi


7 kommenttia:

 1. Oho. Rosvoja. Me nähdään telepaattisesti, että rosvoilla olis ollut mustavalkoinen ja punainen creme väritys. Kun oikein mitetittiin niin tultiin tuohon tulokseen!

  VastaaPoista
 2. Oh my. Kovin ovat ahnaita rosvot olleet. Toivottavasti henkilökunta osaa tästedes osaa lukita namut paremmin lukkojen taakse.

  VastaaPoista
 3. Näinhän ne sanoo, että rosvot on aina askeleen edellä. Taidot kehittyy ja saaliit kasvaa ;)

  VastaaPoista
 4. Syyllisistä on vahva epäilys. Ehdottomasti.
  Rikokset tapahtuivat kahtena peräkkäisenä perjantaina, joten oletan että häntäheikit ovat juhlistaneet alkavaa viikonloppua. Mahdollisesti.
  Pitäisi varmaan hankkia kassakaappi ennen kuin seuraava satsi herkkuja tilataan. Ehkä ei kuitenkaan.

  VastaaPoista
 5. Vähän viaton naama kuitenkin, en olisi ihan varma syyllisistä! :D

  VastaaPoista
 6. Kotijoukot saavat olla varuillaan. Kerran rikoksien makuun päässeet tihutyöläiset ovat herkästi sarja rikoksenuusijoita.

  VastaaPoista