tiistai 30. lokakuuta 2012

Lumi ja lentokoneet

Krakovaan satoi viikonloppuna ensilumi. Vasta viikko sitten paistateltiin päivää t-paidoissa, mutta näin kuitenkin nyt kävi. Jippii!

Valkoista mönjää. Narulla on huolestunut ilme

Linnut kiinnostavat Sakua enemmän

Viikonloppuna tosin olin Suomessa, joten Krakovan ensilumen laskeutumista vahtimaan jäivät Naru ja Saku kaksistaan. No ei ihan kuitenkaan, sillä kissavahti (pomoni) kävi monta kertaa päivässä katsomassa mitä tuhoja oli saatu aikaiseksi.

Ja kyllä niitä kuulemma oli... Saku (näin epäilen) oli tiputtanut (taas) kasvin lattialle ja mullat tietysti pitkin asuntoa. Naru puolestaan oli varastanut annospussinsa ennen kuin ateria oltiin saatu lautaselle, eikä suostunut antamaan pussia takaisin. Tästä oli kuulemma seurannut mukava puolen tunnin ajojahti ja murinaa. Vessapaperirullaakin oli vähän tuhottu.

Nyt kun mietin asiaa, niin taitaa minulla olla kaksi erittäin huonotapaista kissaa! Mutta saattoi tuossa hieman olla turhautumistakin ilmassa, kun joutuivat viettämään niin paljon aikaa yksin. Kaiken kukkuraksi lentoni Varsovasta Krakovaan peruttiin huonon sään takia ja jouduin jäämään yöksi Varsovaan. Ikävää, kun kissoillekin luvattiin että tulen sunnuntai-iltana.

Mutta pääsin lopulta reissusta kotiin ja kissat olivat tyytyväisen oloisia. Seuraavan kerran lennetäänkin kissojen kanssa yhdessä jouluna.Lumi on vielä maassa. Mutta saa nähdä kauan se kestää.

6 kommenttia:

 1. Kissoilla oli sinua ikävä, sitä se huono käytös varmaan oli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taisi olla. Ja aina on joku hyvä syy tehdä tuhmia :D

   Poista
 2. Mukavaa, että olette taas yhdessä! Hieno patteripetiposeeraus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saku harjoittelee mallin töitä varten. Patterit olivat kokonaisen päivän päällä, nyt taas ovat poissa ja sisällä on jäätävää :\

   Poista
 3. Ruokapussin varastamista kutsuisin mieluummin nerokkuudeksi kuin huonotapaisuudeksi ;) Ihanat kissat teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä, hoitaja joka tapauksessa oli hieman järkyttynyt :P
   Tervetuloa lukijaksi!

   Poista