tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mummolassa pappakissoja tapaamassa


Hups, miten aika vierähti. Narun elämästä ei ole puuttunut jännitystä, kun kevät on potkaistu kunnolla käyntiin. Lintuja ja ötököitä, jäniksiä ja oravia on ilmestynyt töllisteltäväksi. Myös maa on paljastunut kokonaan lumesta, joten tylsät hanget eivät enää pysäytä ulkoiluretkiä.

Toissaviikonloppuna olikin erityisen jännittävää, sillä matkustimme Narun kanssa Joensuuhun tapaamaan isovanhempiani sekä kolmea kissavanhusta., 16-17-vuotiaita burmia Burrea, Buffea ja Vincentiä. Kyseessä oli myös Narun ensimmäinen junamatka, mutta tottuneena matkustelijana Naru ei turhia hötkyillyt.Menomatkalla oli vielä sen verran jännittävää, että Naru jaksoi pitkään istua sylissäni (valjaissa tietenkin) ja vahdata vaihtuvia maisemia. Vaunussa matkustaneet koirat ja kissat eivät paljon hetkauttaneet, mikä oli vähän yllättävää minusta. Loppumatkasta uni kuitenkin voitti ja oli mukava käpertyä omaan laukkuun nukkumaan.

Naru laukussaan
Perillä Naru protestoi uusia kissatuttavuuksia murisemalla. Taisi olla aika järkytys. Vincent olisi heti alkuun halunnut tutustua Naruun, mistä Naru taas ei ollut innostunut. Parin päivän sisällä tämä pari kuitenkin sieti toisiaan varmaan parhaiten. Kissoista vanhinta, kuningas Burrea ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mitä joku teini-ikäinen hujoppi tekee hänen valtakunnassaan. Buffe taas oli selvästi huolissaan, onko joku ottamassa hänen paikkansa ja vahti Narua intensiivisesti koko viikonlopun (ja meidän piti taas vahtia Buffea ettei se päässyt käsiksi Naruun). Naru jotuikin sitten Buffen pöllytettäväksi pari kertaa :(

Vincent


Burre

Buffe-paksukainen
"Oikeesti... mitä mä täällä teen?"
Melkein samalla sohvalla, Vincent ja Naru
Naru otti sitten tavaksi kulkea ikkunalautoja pitkin ja myös nukkua siellä, poissa kissapappojen silmistä. Parin ekan päivän jälkeen murinat loppui ja tervehdittiin nenät vastakkain kaikkien pappojen kanssa, vaikka olisi vähän liian paksua puhua tykkäämisestä. Mutta siedettävää taisi kuitenkin olla. Paluumatkalla Naru nukkui melkein koko matkan, joten taisi olla aika rankka viikonloppu.

2 kommenttia:

 1. Upea matkakassi Narulla! Mistä tuommosia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on nimeltään Petfly's Baby Doe, jonka olen tilannut taobaosta (kiinan ebay). Valitettavasti se on valmistajalta loppu, mutta ehkä jostain sitä löytyy vielä. Suomessa sitä on joku nettikauppa myös myynyt, mutta aika suolaiseen hintaan.

   Kiitos kommentista :)

   Poista