maanantai 2. maaliskuuta 2015

Shanghain kissatNaru, Saku ja Ruu saivat jäädä kotiin hoitajan hoiviin, kun matkustin pariksi viikoksi Shanghaihin kiinalaista uutta vuotta juhlimaan. Ja tottakai paikalliset kissat piti tsekata! Matkaan mahtuikin paljon kisuja, paljon enemmän kuin edelliskerroilta muistin. 


Kotimme lähellä on puisto, jonka keskelle rakennetussa tekolammessa on kissasaari! Saarelle menee silta, mutta se on suljettu ihmisiltä, mikä tekee siitä otollisen kotipaikan kisuille.

Ruokailua sillalla - ihmisiltä pääsy kielletty!
Vaikka kodittomien kissojen määrä hieman harmitti, oli mukava nähdä miten paljon paikalliset kissoista tykkäsivät. Eläinsuojelulakien ja eläinsuojien vielä puuttuessa täytyy toivoa vaan etteivät nämä kannat räjähdä käsiin!
Paikallinen kissojen ystävä käy iltakävelyllään ruokkimassa kissoja. Kissat selvästi tunsivat herran.

Monet kisuista olivat ihan mahdottoman kauniita! Kuten nämä kaksi ahmattia.


Oli paikalla myös tuttuja! Mimi-kissa on jo viime vuodesta tuttu "oma" pihakissamme, joka viettää aikaa mielellään ulko-oven edessä ja maukaisee vaativasti ohikulkijoilta silityksiä. 


Pihassa oli myös uusi tulokas, jota kutsuin Roopeksi. Laiheliini Roope oli selvästi päässyt Mimin suojelukseen ja ne kulkivat yhdessä. Tämä tapaus oli uskomaton halija, joka lohdutti omia kissojaan ikävöivää matkailijaa kovasti.


Syliin oli kova tunku! Epäilemättä näistä kahdesta tulisi ihania lemmikkejä. (Maski on päällä kun ilmanlaatu oli kovin kehno)


Bongaatko lisää kissoja?

Pääsin kuitenkin takaisin kotiin ottamatta yhtään kissaa mukaan. Jos eläinjärjestötoiminta Shanghaissa kiinnostaa kannattaa vilkaista sivuja www.scaashanghai.org.

 Kiinalaiskissoista puheenollen... Huomenna juhlitaan Narun syntymäpäivää. Hurraa! Naruski täyttää jo neljä vuotta! Tarjolla saattaa olla katkarapuja.

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloisia ♥
  Onnittelut meiltä nelivuotiaalle Narulle ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea Naru! 4 v. on hyvä ikä! - Max
  Ihania kuvia, ihania kissoja, ihanaa ympäristöä kissoille! Näyttää ettei niillä kovin ikävät oltavat ole :) - emäntä

  VastaaPoista
 3. Upeita kisuja! Näyttävät todellakin olevan lemmikkilaatua, ihanan kesyjä. Miun ei siis kannata mennä tuonne, tulee niin paha mieli kun ei voi ottaa yhtään mukaan. :D Toivottavasti mahdollisimman moni saisi oman, hyvän, kodin. ♥

  Onnea Narulle!

  VastaaPoista
 4. Narun puolesta kiitos onnitteluista :)

  VastaaPoista
 5. Myöhäiset onnittelut Narulle, täällä tädillä on sama synttäripäivä mutta lukemat vähän eriä ;)

  Lohduttavaa kyllä nähdä, että kodittomilla on suhteellisen hyvät oltavat ja ihmisiä jotka välittävät niistä.

  VastaaPoista
 6. Hi Tuua, how are you? Which way would be the best way to contact you? I will visit Poland in two weeks would be great to see you again!

  VastaaPoista
 7. Hi Tuua, how are you? Which way would be the best way to contact you? I will visit Poland in two weeks would be great to see you again!

  VastaaPoista
 8. These are some incredible looking photos. Congrats to you Naru. This is some wonderful news to read. Thanks for sharing the cute photos. Have a wonderful rest of your day.
  World of Animals

  VastaaPoista