sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Maaliskuu pikakelauksella

Siitä on aikaa kun viimeksi blogi on päivittynyt. Maaliskuu meni liian nopeasti, mutta vielä ehtii nopeasti kertaamaan kuun tärkeimmät uutisen tapaiset.
Ensin viesti Sakulta: enenmmän riehuntaa ja toimintaa! No hyviä uutisia, sillä viikon päästä lähdetään "kesälomalle" Suomeen, mikä tarkoittaa ainakin toimintalintuohjelmia ja kurretositeeveetä sekä rappusralleja.

Kummatkin kisut kävivät kylvyssä. Narulle homma oli jo tuttua, eikä vesi sitä niinkään hirvitä, mutta Saku olikin sitten oma lukunsa. Raukkaparka oli ihan kauhuissaan! Homma vietiin kuitenkin kunnialla loppuun (ei se niin kamalaa ollu) ja pahimmat irtokarvat lähtivät...

Hrrr...
 Sitten oli tällainen tapaus teepussien kanssa. Siitä lisää myöhemmin, ehkä.


Sääuutisissa... Kevät ei tule ikinä! Lumi on satanut Krakovaan ja sulanut pois ainakin viisi kertaa.

Riittää jo!

Talvisään ansiosta patterit ovat yhä suosiossa. Toisaalta muutama viiko sitten oli niin lämmin ettei takkia tarvinnut ja aurinkotuolikin otettiin esiin. Eihän tässä tiedä miten päin olla.Tihutyöuutisissa... Narun neljäs rikottu ruokakuppi saavutettu. Ihminen teki virheen ja jätti kupit keittiön pöydälle ja oli vielä pitkän päivän töissä. Naruhan ei moista hyväksy. Kyllä vähän sydän pompahti, kun ties mitä haavoija noista siruista olisi voinut tulla, mutta onni onnettomuudessa kummankin tassut olivat kunnossa. Jos tästä jo pikkuhiljaa opittaisiin jotain...

räks.

Saimme myös tunnustuksen kissanmaailmasta. Kiitos! Me fanitetaan supersöpöä Cleoa!Ja Naru kiittää kaikkia synttärionnitteluista :)

1 kommentti:

  1. Kevät keikkuen tulevi... Ja Naru on kylvyn jälkeen kuin uitettu kissa, voi reppanaa;)

    VastaaPoista