lauantai 29. joulukuuta 2012

Kissan pesuohjelma


Sakulle on tullut hassu tapa kömpiä astianpesukoneeseen, kun konetta tyhjennetään tai täytetään. Ei haittaa vaikka astioita olisikin tiellä. Ihmettelemme kyllä mikä pesukoneessa on niin ihmeellistä? Onkohan siellä lämmin?

Eilen Saku meinasi jäädä koneeseen ihan nukkumaan. 
Ainakin pesukoneen päällä on lämmin ja siihen pikkujellonan on tyydyttävä pesukoneluolan aukioloaikojen ulkopuolella:


13 kommenttia:

 1. Meillä on Nilsson tuota samaista astianpesukonerotua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saku ei olekaan outo vaan rodun edustaja, kuten nuori Herra Nilsson :D

   Poista
 2. Meilläkin on tuo "pikkuneiti" aina pesukoneessa kun siellä tapahtuu... (Neiti on siis ylipäätänsä _aina_ siellä, missä on tapahtumien keskipiste) Ja tiskikoneen päällinen on tämänkin ehdoton lempparipaikka lämmitellä kun pesukone on päällä. :)

  VastaaPoista
 3. Pikkujellona taitaa hakea lämpöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja huomiotakin sillä saa! Pääsee välittömästi valokuviin ;)

   Poista
 4. Kuvasi ovat aina kertakaikkisen ihania – johtuen tietysti taidosta ja silmästä, mutta kamerankin täytyy olla hyvä. Saako kysyä merkkiä, harkitsen juuri paremman hankkimista tavallisen Canon Ixus pokkarini lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Välillä ihan hyviä ja välillä huonojakin tulee julkaistua.

   Tietysti saa kysyä! Kuvaan kotona Nikon D3200 kameralla ja useimmiten käytössä 35mm f/1.8G objektiivi. Suosittelen lämpimästi tätä kameraa sopivan kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta: sillä tulee hyvää jälkeä harrastelijakameraksi. Ja tuo objektiivi on valovoimansa puolesta mainio hämärissäkin olosuhteissa :)

   Joululomakuvat taas on otettu isäni kameralla joka on Nikon D700 ja objektiivina useimmissa 24-70mm f/2.8G. Pesukoneen jännä laajakuva on toteutettu 14-24mm f/2.8G objektiivilla (isäni otti kuvan muuten).

   Poista
 5. Meilläkin astianpesukone aiheuttaa mielenkiintoa, mutta ei sinne sentään mennä oleilemaan. Se varmaan se lämpö mikä houkuttaa? (Ai hitsi kuinka puhtaana teidän pesukone sisältä kiiltääkin!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mahdollisesti seikkailu kutsuu pientä pesukonenauttia..? (En tiedä miksi pesukone kiiltää :D)

   Poista
 6. Minä en ole uskaltanut antaa majailla tiski- enkä pesukoneessakaan, ettei satu vahinkoja. Varmastihan siellä on lämmintä, mutta meillä mamma on tuhma!

  Ensimmäisenä muuten kiinnittyi katse noihin veitsiin tuossa kuvassa, varo selkään putoavia veitsiä, pikku kisu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, ei Sakukaan saa koneeseen jäädä kuin hetkeksi. Ja likaisia astioita täydestä koneesta ei olekaan helppo kaivaa kissaa ulos :S

   Kotona meillä ei ole astianpesukonetta mutta pyykinpesukoneen suhteen olen vähän neuroottinen... Onneksi Sakua kiinnostaa vain pesuohjelmien katselu :P

   (kuvassa noi veitset kyllä näytti aika hurjilta, tää olikin aika hurja postaus!)

   Poista
 7. Voi miten lutunen <3 Terävät veitset takana tosiaan tuovat kontrastia. :)

  VastaaPoista