sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tuliaiset

Viime viikonloppuna olin siis Suomessa, enkä unohtanut tuoda tuliaisia kissoille. Viime kerralla toin leluja.


En tosin juuri näitä vaan tylsempiä pikkuhiiriä, joten ei ollut tuolloin kovin vakuuttava tuliainen. Tällä kertaa matkustin siis Pukinmäkeen asti hakemaan...

"RUOKAA?!"
Joo...  ruokaa eli tarkemmin sanottuna raksuja. Power of Nature -merkistä olen kuullut paljon hyvää ja koska aiemmat raksut kävivät jo vähiin (ja olivat muutenkin iäisyyden vanhoja jo), miksi ei kokeilla jotain uutta?


Ovat maistuneet kyllä todella todella hyvin, mutta se ei meillä edelleenkään ole mikään laadun kriteeri - Sakulle ja Narulle kun maistuisivat hyvin niin spagetit kuin leivätkin. Hyvää tässä ruoassa kuitenkin on, että se on viljaton, mikä tekee siitä sopivan herkun myös laihduttajalle. Huonoa taas että sen saatavuus on surkea.

Tätä ruokaa olisi jostain nettikaupasta Puolaankin kai saanut, mutta sen verran monimutkaiseksi kieli- yms. juttujen kanssa meni, että pussi lähti sitten tuliaisena Suomesta. Ja tällä kertaa toinkin hittituliaisen. Jes!

2 kommenttia:

  1. Eli olit enemmän kuin tervetullut takaisin kotiin:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kissat välillä saa vähän spagettiakin hei syödä - ihan varmaan villihiiret käy ravintolassa syömässä spaguu ja sitten joku kissa napsii sen hiiren..... ;)

    Hyvä tuliainen, ihan varmasti !

    VastaaPoista