sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Maaliskuu pikakelauksella

Siitä on aikaa kun viimeksi blogi on päivittynyt. Maaliskuu meni liian nopeasti, mutta vielä ehtii nopeasti kertaamaan kuun tärkeimmät uutisen tapaiset.
Ensin viesti Sakulta: enenmmän riehuntaa ja toimintaa! No hyviä uutisia, sillä viikon päästä lähdetään "kesälomalle" Suomeen, mikä tarkoittaa ainakin toimintalintuohjelmia ja kurretositeeveetä sekä rappusralleja.

Kummatkin kisut kävivät kylvyssä. Narulle homma oli jo tuttua, eikä vesi sitä niinkään hirvitä, mutta Saku olikin sitten oma lukunsa. Raukkaparka oli ihan kauhuissaan! Homma vietiin kuitenkin kunnialla loppuun (ei se niin kamalaa ollu) ja pahimmat irtokarvat lähtivät...

Hrrr...
 Sitten oli tällainen tapaus teepussien kanssa. Siitä lisää myöhemmin, ehkä.


Sääuutisissa... Kevät ei tule ikinä! Lumi on satanut Krakovaan ja sulanut pois ainakin viisi kertaa.

Riittää jo!

Talvisään ansiosta patterit ovat yhä suosiossa. Toisaalta muutama viiko sitten oli niin lämmin ettei takkia tarvinnut ja aurinkotuolikin otettiin esiin. Eihän tässä tiedä miten päin olla.



Tihutyöuutisissa... Narun neljäs rikottu ruokakuppi saavutettu. Ihminen teki virheen ja jätti kupit keittiön pöydälle ja oli vielä pitkän päivän töissä. Naruhan ei moista hyväksy. Kyllä vähän sydän pompahti, kun ties mitä haavoija noista siruista olisi voinut tulla, mutta onni onnettomuudessa kummankin tassut olivat kunnossa. Jos tästä jo pikkuhiljaa opittaisiin jotain...

räks.

Saimme myös tunnustuksen kissanmaailmasta. Kiitos! Me fanitetaan supersöpöä Cleoa!



Ja Naru kiittää kaikkia synttärionnitteluista :)

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Naru 2 vuotta

Tänään on Narun syntymäpäivä! Oikeaa syntymäpäivää en kyllä tiedä, mutta arviolta 3.3. on hyvä päivä juhlia. Tänään siis Naru täytti kaksi vuotta ja suurta päivää juhlistettiin lettukestien merkeissä. Vieraitakin saapui tuvan täydeltä sankaria onnittelemaan (meillä on pieni tupa, heh). Kissoille ei ollut lettuja vaan jotain parempaa synttärinamia eli superherkkukatkarapuja sekä broilerin filettä!

Narua aluksi ujostutti vieraat ihmiset ja lahjaksi saatu vedettävä hiirikin oli aika pelottavan äänekäs. Saku taas söpösteli vieraille minkä kerkesi ja omi tehokkaasti Narun lahjat (ja lahjapaperit) sekä Narulle tarkoitetut silitykset. Lopulta Narukin uskalsi liittyä joukkoon, seurassa on kuitenkin aina kivointa jopa Narusta. Lahjatkin löysivät lopulta ainakin osittain oikealle vastaanottajalle. Potkutreenit uuden kickeroon kanssa alkoivat heti:


Juhlien jälkeen kissat ovat vetäneet odotetusti hirsiä. Juhliminen on niin rankkaa pienelle kissalle.